100% autentic


Mobilier exclusiv
creat cu pasiune și măiestrie


Atelierul DOGA este o afacere de familie specializată în prelucrarea lemnului natural și producerea manuală a mobilierului și articolelor de decor.

Tradițiile de prelucrare a lemnului sunt transmise în a 3-a generație. Paralel cu secretele transmise în familie, au fost dezvoltate noi tehnologii și s-a creat o echipă de profesioniști, care asigură realizarea produselor de înaltă calitate și care stau la baza companiei în forma sa actuală mai bine de 17 ani.

Dumitru DOGA


Fondator & Director General
Experiența și Sufletul Echipei

Moto: Calitatea este cea mai bună recomandare
Cea mai mare apreciere a muncii noastre este Timpul. Doar în timp poți vedea cu adevărat valoarea efortului depus în fiecare din creații și cum un simplu proiect se transformă într-o istorie, o poveste.
Scopul: Crearea unui brand de familie autentic.
Cum? Tot ce facem, trebuie să o facem din suflet. Lemnăria este o activitate foarte complexă, este o combinație puternică de matematică, inginerie, arhitectură, design, chimie și artă care dă rezultate doar prin muncă.

Pasiune și Măiestrie

Mobilier 100% autentic creat din pasiune cu măiestrie

Pasiune și Măiestrie

Pasiunea pentru lemnul natural și tîmplăria tradițională este principala motivație în activitatea noastră și în atitudinea față de ceea ce facem.

Măiestria este talentul moștenit și lecțiile învățate de la bunei în legătura dintre meșter și lemn.

Experiența este secretul...

De-a lungul timpului, am căpătat experiența necesară pentru a face diferența prin eficiență, calitate și abordare.

Pentru noi, prelucrarea lemnului ecte o activitate de familie în mai multe generații și reprezintă secretul și moștenirea pe care o lăsăm în urmă prin creațiile noastre.